Novi BANDAG M-Drive 001 pomera granice u on/off primeni

BANDAG ponosno najavljuje lansiranje M-Drive 001 dezena za protektiranje, identičan novoj Bridgestone M-Drive 001 gumi.
Dizajnirana da izađe u susret izazovima u građevini, infrastrukturnim projektima, niskogradnji i ostalim primenama u otežanim uslovima, ovaj dezen pomera granice u pređenoj kilometraži dok ujedno produžava životni vek gume i smanjujući troškove po kilometru u flotama. 
Sa M+S oznakom, garantuje dobru upravljivost i u zimskim uslovima.
Iza ove gume stoje neke od najnaprednijih tehnologija razvijenih od strane Bridgestone-a. Kombinacijom specijalno proizvedenih smeša i dizajna gazećeg sloja obezbeđuju su se neprevazidene performase. Jednosmerna "tie-bar" tehnologija čini blok dezena tvrdim, za duži život gume. Sam blok je dimenzioniran optimalno za dobro upravljanje i trakciju u vlažnim i zimskim uslovima. Još važnije, smeša koja povećava otpornost dezena na kidanje i rezanje, omogućava još duži radni vek gume.

Novi BANDAG M-Drive 001 dezen za protektiranje je idealno rešenje za najduži mogući život gume upravo u kombinaciji sa novom Bridgestone M-Drive 001 gumom. Dostupna u dimenzijama: 13R22.5, 295/80R22.5 i 315/80R22.5.

Ovaj dezen Vam je dostupan kod BANDAG franšiznog partnera za Srbiju - Autotehnik Vejic d.o.o. Novi Sad.

Preuzeto sa BRIDGESTONE zvaničnog sajta:
http://www.bridgestone.eu/corporate/press-releases/2016/11/new-bandag-m-drive-001-pushes-limits-of-performance-in-on-off-segment/